Hei!
Olen SKY -erikoiskosmetologi Wahida Akreyi
Kosmetologityö on rakas työni ja haluan tämän välittää teille, asiakkaailleni.
Kauneushoitolani Wahidan kauneuspalvelut toimii Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolan tiloissa, Aleksanterinkatu 24B. Palvelen asiakkaita kiireettömässä ja rauhallisessa ympäristössä. Ajan palveluihini voit varata paikan päällä, puhelimitse tai tekstiviestillä. En vastaa puheluihin kesken hoidon mutta soitan sinulle takaisin.
Perinteisten kosmetologisten hoitojen lisäksi tarjoan asiakkaille tehokkaita, eksoottisia, rentouttavia ja hemmottelevia hoitoja ja hierontoja. Tarvittaessa voin suunnitella juuri sinulle sopivan hoidon tai hoitokokonaisuuden.
On ilo saada opastaa tuotevalinnoissa, kertoa uusista hoitomenetelmistä ja olla mukana kauneudenhoitoalan kehityksessä, siksi haen työhöni ja palveluvalikoimaani uutta sisältöä säännöllisillä koulutuksilla.
Kauneushoitolassani on myynnissä kotihoitotuotteita joilla voit jatkaa ihosi hoitamista kotona. Iho tarvitsee päivittäistä hoitoa pysyäkseen kauniina. Hyvällä kotihoidolla myös kosmetologisten hoitojen teho pysyy kauemmin.
Hoidettu, kaunis iho huokuu energiaa, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.
Anna itsellesi mahdollisuus nauttia kokonaisvaltaisesta hyvänolontunteesta. Eksoottisten kasvien ja hedelmien tuoksu ja tuotteiden tehokkuus yhdistyvät upeaksi hoitokokonaisuudeksi.
erikoishoidot ovat;
Täydellinen kasvohoito, Kasvojen Lankaus, Kulmien muotoilu langalla, Aromaterapiahoito, Ayurvedinen marmahieronta, Ayurveda kehotyypi analyysi, Ayurvedinen laihdutus/hyvinvointi konsultointi  Vyöhyketerapiahoito, Reiki energiahoito, kiviterapiahoito, Imukuppihietontahoito, Korvien reitys, jalka-käsihoidot, ja paljon muuta
Olet lämpimästi tervetullut!


Wahidan kauneuspalvelut                     Aleksanterinkatu 24B      puh. 040-4436484

 

Leave a reply