Kauneudenhoito

Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa                       

Wahidan kauneuspalvelujen valikoimasta löydät kattavan tarjonnan erilaisia kauneudenhoitopalveluita. Tarvitsetpa sitten kasvohoitoa, jalkahoitoa, käsihoitoa, vartalohoitoa, karvanpoistoa lankaamalla tai sokeroinnilla, kestotaivutusta, jotain virkistävää, puhdistavaa, rentouttavaa tai kosteuttavaa hoitoa, palvelen sinua ammattitaidolla. Ja jos hinnastosta ei löydy juuri sitä mitä haet, ota yhteyttä 040 5436484 ja räätälöidään yhdessä tarpeitasi vastaava paketti.

Tiesithän, että sinulla on aina mahdollisuus saada maksuton konsultointi, kun kartoitetaan sinulle tai lahjan saajalle sopivinta hoitoa.

Kasvohoitovalikoima sisältää perinteisten käsin tehtävien puhdistavien, kosteuttavien, rauhoitatvien ja kiinteyttävien kasvohoitojen lisäksi myös kattavan valikoiman erilaisia laitehoitoja.

LAITEHOIDOT
Timanttihionta – Tehokas ihoa puhdistava, kirkastava ja juonteita tasoittava kuorinta.
Ultraäänipuhdistus – Hellävarainen syväpuhdistava, talia liottava ja ihon omia toimintoja aktivoiva kuorinta.
Ultraääni-imeytys hoito – Ihoa syväkosteuttava ja tehoaineita imeyttävä hoito. Hoito mahdollista tehdä myös silmänympärysiholle.

Parhaimmat hoitotulokset näillä laitteilla saadaan aikaan sarjahoidoilla.
Sarjahoidot 3-6 krt. Sarjahoidot – 10%

Laitehoidot eivät sovellu, jos hoidettavalla on:
Sydämentahdistin, syöpä, saava, virukset, infektio- tai tulehdus hoidettavalla alueella.
Kilpirauhasen toimintahäiriö, Roaccutan tai antibioottikuuri meneillään, kasvojen alueen täyteaineita ja jos asiakas on raskaana.
 

LANKAUS – KARVOJEN POISTO
Lankkaaminen on yksi varmasti luonnollisimmista karvojenpoistomenetelmistä. Siinä hyödynnetään 100 % puuvillalankaa, jonka kierteisiin ihokarvat nypitään. Työskentely on hämmästyttävän pikkutarkkaa ja siksi menetelmä onkin erityisen suosittu kasvojen alueen karvanpoistoon. Esimerkiksi kasvojen ihon käsittelyn jälkeen iho on silkkisen pehmeä. Myös meikki näyttää iholla huolitellumalta, koska meikkivoide ja puuteri eivät jää kiinni ihokarvoihin.

Menetelmä vaatii näppäryyttä ja saattaa olla haastavaa tehdä.
Moni valitseekin mielellään kokeneen tekijän, jolloin toimenpide on mahdollisimman kivuton. Yli 30 vuoden kokemus takaa laadun ja sen MINÄ todella tarjoaa asiakkaailleeni.

KULMAKARVOJEN MUOTOILU LANGALLA 
Kulmakarvojen muotoilun ja siistimisen etuja langalla:

 • Tarkempi lopputulos
 • Voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa
 • Kulmien muoto on täydellinen
 • Nopea ja vähemmän kivulias
 • Jos silmät ovat sielun peilit, niin eikö sinunkin pitäisi kehystää niitä parhailla mahdollisilla kulmakarvoilla?

  MIKRONEULAUS 
  Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.
  Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

  Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

  Miten mikroneulaus toimii?
  Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

  AYURVEDINEN KOKOVARTALOHIERONTA? 
  Ayurveda on perinteinen intialainen kauneuden- ja hyvinvoinninmenetelmä.
  Hieronta on luonnollinen tapa rentouttaa, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Ayurvedinen hieronta lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia, se virittää kehoa ja mieltä; lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa verta ja lisää kuonanpoistoa.

  Hoidossa hierotaan koko keho päästä varpaisiin, niin kasvot, pää, vatsanalue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue. Hieronta auttaa verenkiertoa ja stimuloi marma-pisteitä.(ayur – elämä, veda – tietoa) Ayuervedassa kauneus on synonyymi ihanteelliselle terveydelle.

  KUUMAKIVIHIERONTA
  Kuumakivihieronta on tehokas, lempeä ja rentouttava hoito,
  joka sopii myös silloin, kun hierottava ei siedä voimakasta lihasten käsittelyä. Kuivaharjaus, hieronta lämpimillä, sileillä kivillä ja lämpimällä öljyllä helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja jännitystä rentouttaen samalla tehokkaasti.

  VARTOLAKUORINTA
  Kuorinta kuorii, pehmentää sekä puhdistaa ihoa.
  Hoito tehdään aromaattisella suolakuorinnalla ja lopuksi
  levitetään vartalovoide kosteuttamaan ihoa.

  INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 
  Intialainen päähieronta On osa ayurvedista menetelmää, joka yhdistää tuhatvuotisen päähierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Se on erittäin rentouttava hieronta.

  Hieronta vaikuttaa sekä fyysisellä että mielen tasolla. Sillä voidaan vaikuttaa niihin alueisiin kehossa, joihin stressi ja jän­nitys eniten kohdistuvat. Hartiat ovat kehon ja mielen välinen vyö­hyke. Erilaiset pelot, tukahdutetut tunteet ja vastuunkantaminen hei­jastuvat tälle alueelle jännityksenä.

   VAIKUTUKSET

  • rentoutunut olo
  • stressiperäisten oireiden helpottuminen
  • niska-hartiasärkyjen helpottuminen
  • päänsäryn/ migreenin helpottuminen
  • unen laadun paraneminen
  • aineenvaihdunnan vilkastuminen
  • verenkierron paraneminen
  • aivojen hapensaannin lisääntyminen
  • kasvojen- ja silmien turvotuksen aleneminen

  AYURVEDINEN FACELIFT-HIERONTA
  Koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja pisteiden käsittelyistä, joita on käytetty perinteisessä ayuervedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihonväriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteita ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta ja auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä.

  REIKI
  Reiki (luonnollisen parantamisen menetelmä)  Reiki on japania ja suomennettuna se tarkoittaa suunnilleen universaalista elämänvoimaa (rei=henki, ki= elämän energia, elämänvoima)
  Reiki on täydentävä hoitomuoto, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin.
  Se antaa energiaa ja auttaa jaksamaan vastoinkäymisiä ja haasteita kohdattaessa, esimerkiksi:
  masennus, väsymys, trauman hoito, stressi, voimattomuus jne.
  Reiki energiahoidon positiivisia vaikutuksia ovat esimerkiksi:
  vastustuskyky kasvaa, poistaa kielteisiä tunteita, lisää positiivisia tunteita itseään ja ympäristöään kohtaan, tasapainottaa mieltä, kehittää luovuutta, tukee muita hoitoja.