Kauneudenhoito

MITÄ ON LANKATEKNIIKKA?                       

Lanka tekniikka on tehokkain ja luonnollinen karvojen poisto menetelmä. Karvanpoisto langalla on vanha itämainen menetelmä, joka poistaa haitallisia ihokarvoja. Kauan, jo antiikin ajoista lähtien naiset ovat poistaneet epäesteettisiä karvoja kasvoista  langalla.

Lankamenetelmällä on helppo poistaa karvat. Karva ”nyppäistään” langalla, jolloin se irtoaa ihopinnan alapuolelta karvatupesta. Menetelmä ei ole läheskään niin aggressiivinen, kuin vahalla tai sokerilla poistaminen.

Kestävää puuvillalankaa käyttäen ja kevyiden vartaloliikkeiden avulla saadaan aikaan karvojenpoisto juurineen luonnollisella tavalla, joka hidastaa niiden kasvua ja vähitellen lopettaen sen jopa kokonaan.

Tämä tekniikka soveltuu herkimmillekin ihoalueille, koska se ei aiheuta iholle ärsytystä tai karvatupen tulehdusta. Ainoastaan lanka koskettaa ihoa, joten ihon joustavuus säilyy.

 

1. 100% luonnonmukainen karvojenpoisto menetelmä
Ei mitään kemikaaleja jotka ovat  haitallisia  iholle.
Ainoastaan lanka. Langalla poistetaan  ei-toivottuja karvoja koskematta ihoa.

2. Hellävarainen, hygieeninen,  turvallinen, luontoystävällinen.
Langalla voi poistaa karvat missä tahansa ja milloin tahansa luonnollisella tavalla. Lanka on hellävarainen iholle verrattuna muihin menetelmin, jotka kuorivat ihoa pois. Lankamenetelmä ei venytä, eikä kuori ihoa siksi ihon joustavuus säilyy, se näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta käsittelyn jälkeen. Langalla saadaan ihokarvat halaten pois, siksi lanka ei koskaan vahingoita ihoasi.

3. Ei vahingoita ihoasi, todella turvallinen
Luonnonmukaisessa menetelmässä käytetään lankaa, joka on  valmistettu 100% puhtaasta puuvillasta ja on steriloitu välttäen infektioita. Karvanpoistoon EI käytetä  tavallista lankaa vaan omaan tarkoitukseen tehtyä lankaa, joka on käsitelty anti-bakteerisesti ja on  rakenteeltaan yhtenäinen, jotta se rullaa sujuvasti iholla. Siksi menetelmä on turvallista ja hygieenistä.

4. Ainutlaatuinen tekniikka
Tekniikka on erityisen suositeltavaa heille, jotka kärsivät kasvojen alueen liikakarvoituksesta, koska tällä tekniikalla suoritettuun depilaatioon ei ole mitään vasta-aiheita, jotka estäisivät sen käytön.

5. Helppoa ja siistiä
Käsittelyn jälkeen iho ei reagoin eikä allergisoidu. Iho rauhoittuu ja vähäinen punoitus laskee muutamassa minuutissa

 

Jos silmät ovat sielun peilit, niin eikö sinunkin pitäisi kehystää niitä parhailla mahdollisilla kulmakarvoilla?

 

KULMAKARVOJEN MUOTOILU LANGALLA
 kulmakarvojen muotoilun ja siistimisen etuja Langalla

 • Saadaan paljon tarkempi lopputulos
 • Langalla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa, joita ei pinseteillä edes saa
 • Karvoja ei tarvitse kasvattaa viikkotolkulla ennen toimenpidettä
 • Yksi langan veto poistaa yhden karvarivin kerrallaan
 • Kulmien muoto on täydellinen ja viivamainen
 • Saadaan kaikki karvat muotoon ulkopuoleltakin
 • Nopea ja vähemmän kivulias
 • Jos silmät ovat sielun peilit, niin eikö sinunkin pitäisi kehystää niitä parhailla mahdollisilla kulmakarvoilla?

MITÄ

ON

AYURVEDA?

Ayurveda on perinteinen intialainen terveydenhoitojärjestelmä, johon kuuluu sekä vaivojen ennaltaehkäisyä, että niiden hoitoa. Se on lähtöisin Intiasta ja sitä on harjoitettu jo yli 4000 vuotta. Ayurveda tarkoittaa ”tietoa elämästä”. (ayur – elämä, veda – tietoa) Ayuervedassa kauneus on synonyymi ihanteelliselle terveydelle. Siten jopa mitä kauneimman muotoiset kasvot eivät voi olla kauniit, ellei koko ihminen voi hyvin, sillä kauneus ja terveys ovat erottamattomat.

Ayurvedassa ihminen nähdään kokonaisuutena. Keho, mieli ja tietoisuus ovat yhtä. Ayurveda  menetelmä auttaa saamaan tasapainon Kehon ja mielen välissä Ayuervedan menetelmät ovat täysin luonnonmukaisia.
Intialainen päähieronta tuntuu taivaalliselta

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen päähierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Se on erittäin rentouttava hieronta.

Hieronta vaikuttaa sekä fyysisellä että mielen tasolla. Sillä voidaan vaikuttaa niihin alueisiin kehossa, joihin stressi ja jän­nitys eniten kohdistuvat. Hartiat ovat kehon ja mielen välinen vyö­hyke. Erilaiset pelot, tukahdutetut tunteet ja vastuunkantaminen hei­jastuvat tälle alueelle jännityksenä.

Vaikutuksia

 • rentoutunut olo
 • stressiperäisten oireiden helpottuminen
 • niska-hartiasärkyjen helpottuminen
 • päänsäryn/ migreenin helpottuminen
 • unen laadun paraneminen
 • aineenvaihdunnan vilkastuminen
 • verenkierron paraneminen
 • aivojen hapensaannin lisääntyminen
 • kasvojen- ja silmien turvotuksen aleneminen

Luonnollinen Ayuervedinen Facelift-hieronta

koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja pisteiden käsittelyistä, joita on käytetty perinteisessä ayuervedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihoväriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteita ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta ja auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä.

Reiki

Reiki (luonnollisen parantamisen menetelmä)  Reiki on japania ja suomennettuna se tarkoittaa suunnilleen universaalista elämänvoimaa (rei=henki, ki= elämän energia, elämänvoima)

Reiki on täydentävä hoitomuoto, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin.

Se antaa energiaa ja auttaa jaksamaan hyvin monen kaltaisia vastoinkäymisiä ja haasteita kohdattaessa, esimerkiksi:

masennus, väsymys, trauman hoito, stressi, voimattomuus jne.

Reiki energiahoidoista positiivisia vaikutuksia ovat esimerkiksi:

vastustuskyky kasvaa, rentouttaa, paraneminen nopeutuu, poistaa kielteisiä tunteita, lisää positiivisia tunteita itseään ja ympäristöään kohtaan, tasapainottaa mieltä, kehittää luovuutta, tukee muita hoitomuotoja.

Kuivakuppaus

Alipaineen aiheuttama imuvaikutus aktivoi veren ja imunesteen virtausta. Kuppaus on ärsytyshoitoa, jolla saadaan kehon immuunipuolustus aktivoitumaan ja keho alkaa puhdistautua kuona-aineista.  Aineenvaihdunnan elpyessä lihakset ja keho rentoutuvat ja kivut lievittyvät sekä useimmiten poistuvat kokonaan.
Kuivakuppauksella hoidetaan tänä päivänä niska-, hartia- ja selkäseudun vaivoja ja lihaskipuja. Kehon tukoksia avaamalla saadaan keho voimaan tasapainoisemmin.

Hoidettaessa vatsan ja reisien kosmeettista selluliittia, kuppaushieronta kiihdyttää imunestekiertoa ja verenkiertoa tasoittaen ihoa.
Kuivakuppaus vähentää nivelten jäykkyyttä sekä parantaa liikkuvuutta. Revähdyksiin ja turvotuksiin saadaan myös apua tehokkaan alipaineen avulla

Kuivaharjaus on ihana ja miltei ilmainen tapa helliä kehoasi. Tarvitset vain harjan ja halutessasi mieleisesi vartaloöljyn. Pehmeät luonnonharjat ovat miellyttäviä käyttää, mutta myös riffikinnas käy ja on etenkin matkoilla kätevä.

Jo muutamalla minuutilla päivässä pääset nauttimaan harjauksen lukuisista fyysisistä ja emotionaalisista hyödyistä.

Kuivaharjaus:

·         Poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut ja pitää ihohuokoset avoimina.

·         Kiihottaa ja lisää kaikkien ihonalaisten kudosten ja elinten verensaantia, erityisesti ihon pienten hiussuonten verenkiertoa.

·         Parantaa kehon lymfakiertoa, joka vastaa nesteiden ja kuonan poistumisesta elimistöstämme.

·         Kiihdyttää hormoneja ja öljyä tuottavien rauhasten toimintaa.

·         Virkistää hermoston toimintaa hermopäätteiden kautta.

·         Rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

·         Kiinteyttää kudoksia ja tasoittaa rasvakertymiä.

·         Virkistää, pehmentää ja kiinteyttää ihoa saaden sen näyttämään ja tuntumaan nuorelta.

·         Tuo epäpuhtauksia ja kuona-aineita ihon pinnalle, josta ne voivat poistua luonnollista tietä (iho on merkittävä kuonanpoistoelin)

·         Luo välittävän ja kunnioittavan suhteen omaan vartaloon – opit rakastamaan sen jokaista kurvia ja kuoppaa!

Ennen kuin alat sutimaan miten sattuu, lue tämä:

·         Kuivaharjaus on hyvä tehdä ennen suihkua.

·         Harjaa kehosi sydämeen päin aloittaen jalkateristä (alavartalo alhaalta ylöspäin ja ylävartalo ylhäältä alaspäin)

·         Harjaus tapahtuu reippain pyörittävin liikkein napakasti, mutta ihoa rikkomatta.

·         Harjaa selkä, takamus, vatsa ja rintakehä viimeiseksi.

·         Älä harjaa liian kovaa. Harjaamisen tulee tuntua miellyttävältä.

·         Viimeistele harjaus ottamalla suihku. Se huuhtoo ihon pinnalle nousseet kuonat ja kuolleen ihosolukon.

·         Halutessasi hiero ihollesi vartaloöljyä. Ihosi on harjauksen jälkeen otollinen vastaanottamaan ravinteita ja kosteutusta.
Aiheeseen liittyvä kuva