Koulutuspalvelut

Lankadepilaatio, peruskurssi

Haluaisitko sinäkin oppia lankausmenetelmän?. Kaikki mitä tarvitset menetelmässä on langan pätkä. Lankatekniikka on vanha ja arvostettu karvojenpoistomenetelmä. Se on tehokkain ja luonnollisin tapa poistaa epäesteettisiä karvoja kasvoista ja vartalolta. Menetelmä on vähemmän kivulias verrattuna muihin mekaanisiin karvanpoistomenetelmiin ja punoitus laskee yleensä muutamassa minuutissa. Tekniikkaa voidaan suositella myös herkkäihoisille ja se soveltuu erityisesti kasvoille, sillä se ei kuori eikä venytä ihoa, jolloin ihon kimmoisuus säilyy. Menetelmä stimuloı pintaverenkiertoa, joten iho uudistuu ja puhdistuu, vahvistuu, kirkastuu, ja karavan kasvetli hidastuu.
Lankatekniikka on nopea ja luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä, jossa käytetään steriloi- tua 100 % puuvillalankaa. Käytännön harjoittelussa käsiteltävät alueet ovat sääret, käsivarret ja kasvot.

Kurssin sisältö:
-Karvanpoiston teoria
-Jälkihoito ja suositukset
-Käsiteltävät alueet ja niihin käytettävät tekniikat
-Mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisu
-Markkinointi
-Iltapäivä tee / kahvi ja välipala

Kurssille mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa. 

Kurssin alkamispäivät: 
 
 
 
 
 

Kouluttaja Wahida Akreyi Erikoiskosmetologi, lankatekniikan kouluttajana yli 30 vuoden kokemuksella.
Lisätietoja ilmoitautuminen kurssille
wahida.akreyi@hotmail.com
P. 040 5436484
Koulutus pidetään EANA centern tiloissa Lahdessa. Aleksanterinkatu 24B Lahti

LANKATEKNIIKAN ETUJA
• Edullinen, kaikki mitä tarvitset on osaaminen ja lanka
• Hellävarainen iholle, ei kuori, eikä venyttä.
• Hygieeninen, lankana käytetään steriloitua erikoislankaa
• Helppo ja nopea, esim. koko kasvot 30min. ja kulmakarvat 10min
• Tarkempi lopputulos, poistaa jopa alle 2mm:n pituista karvaa, esim. kulmakarvat
•100% luonnonmukainen karvojenpoistomenetelmä
•Tulet hämmästymään mitä lankamenetelmällä saa aikaseksi

TERVETULOA KURSILLE!

Huom: Kurssi varmistetaan kurssia edeltävällä viikolla ja järjestetään mikäli osallistujia on tarpeeksi. (Huomioimme koronarajoituksia!)

Intialainen päähieronta kurssi

Intialainen päähieronta tuntuu taivaalliselta ja sitä on myös mukava tehdä. Siitä saa myös oivan avun erilaisiin kehon epätasapainoihin. Intialaisen päähieronnan voi jokainen oppia. Taito voi täydentää jotakin muuta ammatillista osaamista tai sitä voi käyttää perhe – ja ystäväpiirissä auttamaan ja ilahduttamaan läheisiä.

Intialaista päähierontaa on harjoitettu Intiassa tuhansien vuosien ajan osana ayurvedistä hoitoperinnettä. Mainintoja siitä löytyy jopa 4000 vuotta vanhoista ayurvedalaisista teksteistä.
Hoito muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään monipuolisesti niska-hartiaseutu, olka- ja käsivarret, pää ja korvat. Sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin, erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin.

Intialainen päähieronta on yksinkertainen, turvallinen ja tehokas hoito. Kurssin jälkeen kurssilaisella on valmiudet IPH-hoidon antamiseen. Kurssi on pääasiassa käytännön harjoittelua, jolloin opit tuntemaan miltä hoidon kuuluu tuntua niin hierojasta kuin hoidettavastakin. Opit myös hoitomuodon historiaa, hoitovaikutuksia, esteet hoidolle sekä hoitotilanteen kokonaisuudessaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa alaan liittyvää koulutusta osallistuaksesi kursseille.

Intialaisen päähieronnan kurssin hinta 150€ + Alv 24 % sisältäen kurssimateriaalit, todistuksen, kahvia ja teetä sekä pientä ”purtavaa”. Kurssin maksun voit maksaa paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla .Intialaisen päähieronnan-kurssi soveltuu koulutetuille hierojille, kosmetologeille ja muille jo alalla oleville henkilöille, jotka haluavat täydentää osaamistaan ja tarjottavia palveluitaan, sekä täysin vasta-alkajille, joilla on mielenkiintoa intialaista päähierontaa kohtaan.
 
 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 
Wahida Akreyi puh. 0405436484, e-mail: wahida.akreyi@hotmail.com 

Imukuppihieronta kurssi

Opiskelemme imukuppien turvallisen käytön ja paneudumme hoidon vasta-aiheisiin.

Asiakasta hierotaan liu’uttamalla imukuppia keholla tai pitämällä sitä kipu- / akupunktiopisteen päällä. Hoito on erittäin tehokas: 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Kysy lisää Wahida.akreyi@hotmail.com tai p. 0405436484

Meikkauskurssi 2-4 henkilöä

Kesto 2 tuntia.

Kurssin hinta 99€/henkilö + Alv 24%

Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua!
Kurssit järjestetään EANA centeri liiketilassa osoitteessa Aleksanterinkatu 24B 15140 Lahti Ilmoittatuminen ja lisätiedot sähköpostilla wahida.akreyi@hotmail.com tai puhelimitse p. 0405436484 myös tekstiviestit. Kurssien kuuluu välipala sekä kahvi /tee sekä hierontakurssista saa diplomin.

Ota yhteyttä ja kysy koulutusmahdollisutta! 

-AROMATERAPIA HIERONTA

-YRTTINYYTI HIERONTA

-AYURVEDA HIERONTA

-KLASSINEN HIERONTA