Koulutuspalvelut

 KARVANPOISTO LANKATEKNIIKALLA KOULUTUS 

Kouluttaudu nyt ensimmäisten joukossa. Ja tarjoat asiakaillesi 5000 vuotta vanha ayurvedista luonnonmukaista ihonhoitoa. Luonnonmukaisuus on niin suosittua tänäpäivänä.Tämän koulutuksen ansiosta voit tienata lisää raha ilman suuri aine kustannuksia. Kaikki mitä tarvitset menetelmässä on langan pätkä.
Lankadepilaatio, peruskurssi
– Itämaista 100 %:n luonnonmukaista karvanpois-
toa lankatekniikalla
Lankatekniikka on vanha itämainen ja arvostettu karvojenpoistomenetelmä. Se on tehokkain ja luonnollisin tapa poistaa epäesteettisiä karvoja kasvoista ja vartalolta. Menetelmä on vähemmän kivulias verrattuna muihin mekaanisiin karvanpoistomenetelmiin ja punoitus laskee yleensä muutamassa minuutissa. Tekniikkaa voidaan suositella myös herkkäihoisille ja se soveltuu erityisesti kasvoille, sillä se ei kuori eikä venytä ihoa, jolloin ihon kimmoisuus säilyy. Menetelmä stimu- loi pintaverenkiertoa, joten iho uudistuu ja puhdistuu. Vahvistuu, kirkastuu, karvankasvu hidastuu.
Lankatekniikka on nopea ja luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä, jossa käytetään steriloi- tua ja 100 % puuvillalankaa. Käytännön harjoittelussa käsiteltävät alueet ovat sääret, käsivarret ja kasvot.
Kurssin sisältö
Karvanpoiston teoria
Jälkihoito ja suositukset
Käsiteltävät alueet ja niihin käytettävät tekniikat
Mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisu
Markkinointi

iltapäivä tee / kahvi ja välipala

Kurssille mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa.

Kurssin alkamispäivät
11.1.2020
Paikka Aleksanterinkatu 24B Lahti
Hinta
350€ + alv maksun voit suorittaa paikanpäällä käteisellä tai pankkikortilla.
Kouluttaja Wahida Akreyi.SKY‐Erikoiskosmetologi. lankatekniikan kouluttajana yli 30 vuoden kokemuksella.
Lisätietoja Ja ilmoitautuminen kurssille
wahida.akreyi@hotmail.com
P. 040 5436484
Koulutus pidetään EANA centern tiloissa Lahdessa. Aleksanterinkatu 24B Lahti

LANKATEKNIIKAN ETUJA
1. Edullinen, kaikki mitä tarvitset on osaaminen ja lanka
2. Hellävarainen iholle, ei kuori, eikä venytä
3. Turvallinen, ei kemikaaleja iholle
4. Hygieeninen, lankana käytetään steriloitua erikoislankaa
5. Helppo ja nopea, esim. koko kasvot 30min. ja kulmakarvat 10min
6. Tarkempi lopputulos, poistaa jopa alle 2mm:n pituista karvaa, esim. kulmakarvat
7. 100% luonnonmukainen karvojenpoistomenetelmä
8. Luontoystävällinen, ei kuormita luontoa
9. Ainutlaatuinen lankatekniikka on kuin taidetta
10. Tulet hämmästymään mitä lankamenetelmällä saa aikaseksi

TERVETULOA KURSILLEMME!

Huom: Kurssi varmistetaan kurssia edeltävällä viikolla ja järjestetään mikäli osallistujia on tarpeeksi.

                                                            

Intialainen päähieronta kurssi

Intialainen päähieronta tuntuu taivaalliselta ja sitä on myös mukava tehdä. Siitä saa myös oivan avun erilaisiin kehon epätasapainoihin. Intialaisen päähieronnan voi jokainen oppia. Taito voi täydentää jotakin muuta ammatillista osaamista tai sitä voi käyttää perhe – ja ystäväpiirissä auttamaan ja ilahduttamaan läheisiä.

Intialaista päähierontaa on harjoitettu Intiassa tuhansien vuosien ajan osana ayurvedistä hoitoperinnettä. Mainintoja siitä löytyy jopa 4000 vuotta vanhoista ayurvedalaisista teksteistä.

Hoito muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään monipuolisesti niska-hartiaseutu, olka- ja käsivarret, pää ja korvat. Sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin, erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin.

Intialainen päähieronta on yksinkertainen, turvallinen ja tehokas hoito. Kurssin jälkeen kurssilaisella on valmiudet IPH-hoidon antamiseen. Kurssi on pääasiassa käytännön harjoittelua, jolloin opit tuntemaan miltä hoidon kuuluu tuntua niin hierojasta kuin hoidettavastakin. Opit myös hoitomuodon historiaa, hoitovaikutuksia, esteet hoidolle sekä hoitotilanteen kokonaisuudessaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa alaan liittyvää koulutusta osallistuaksesi kursseille.

Intialaisen päähieronnan kurssin hinta on 188 euroa (sis. alv 24 %) sisältäen kurssimateriaalit, todistuksen, kahvia ja teetä sekä pientä ”purtavaa” kurssin maksun voit maksaa paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla …
Intialaisen päähieronnan-kurssi soveltuu koulutetuille hierojille, kosmetologeille ja muille jo alalla oleville henkilöille, jotka haluavat täydentää osaamistaan ja tarjottavia palveluitaan, sekä täysin vasta-alkajille, joilla on mielenkiintoa intialaista päähierontaa kohtaan.
kurssin alkamispäivät 2020 
4.1.2020
25.1.2020
7.3.2020
 

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Wahida Akreyi puh. 0405436484, e-mail: wahida.akreyi@hotmail.com

KUIVAKUPPAUS JA IMUKUPPIHIERONTA kursss
Imukuppihieronta:
Opiskelemme imukuppien turvallisen käytön ja paneudumme hoidon vasta-aiheisiin.

imukuppihierontakurssin hinta on 120euroa sis. alv 24%

Asiakasta hierotaan liu’uttamalla imukuppia keholla tai pitämällä sitä kipu- / akupunktiopisteen päällä. Hoito on erittäin tehokas: 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Kysy lisää Wahida.akreyi@hotmail.com tai p. 0405436484


Aromahieronta kurssi
Kurssi sopii lisätyökaluksi mm. vyöhyketerapeuteille, shiatsuhoitajille ja muille kehoterapeuteille, terveydenhoidon ammattilaisille kuten hierojille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille sekä luontaistuotekaupan ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Se on myös erinomainen tuki luontaishoitajille, fytoterapeuteille ja yrttihoitajille. Koulutus sopii myös kaikille kiinnostuneille niin oman itsensä kuin perheen tueksi. Käydään läpi eteeristen öljyjen, (-eteerisen eli haihtuvan öljyn) monet käyttötavat, kuten niiden käyttö erilaisten hoitojen tukena; kokovartalohieronnat, osahieronnat, erilaiset selluliittihoidot ja imukuppihieronta. Kurssilla käydään läpi vain yleisimpien eteeristenöljyjen käyttö ulkoisesti. Käsittelemme myös eteeristen öljyjen käyttöä kauneudenhoidossa ja ihonhoidossa, kuten iho-ongelmissa sekä käydään läpi sellaisia öljyjä jotka helpottavat unettomuutta, stressiä ja mielialaa. Tehdään leikkimielinen tuoksutesti jossa kokeillaan tunnistatko tuoksun, mitä se tuo mieleesi ja miten kuvailisit tuoksua ja mihin itse sitä käyttäisit. Osallistuaksesi kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta hieronnasta vaan kurssi soveltuu kaikille hieronnasta kiinnostuneille. Ota mukaan avoin ja rento mieli niin vietetään yhdessä kiva päivä erilaisten tuoksujen maailmassa.

Kurssin hinta 188€sis. Alv24%

Hierontakurssi sopii kaikenikäisille ja kaikille hieronnasta kiinnostuneille.

Hierontakursseilla perehdymme mm. työskentelyergonomiaan ja keskitymme siihen miten otat voimaa omasta kehostasi tehdessäsi hierontaa, ilman että rasitat ranteitasi tai sormiasi. Saat paljon käytännönläheisiä vinkkejä omaan työskentelyysi sekä kattavan kurssimateriaalin.

Käymme yhdessä teoriaosuuden läpi ja teemme hierontaharjoitukset parityönä. Painopisteet kursseilla tulevat olemaan myös asiakkaan huomioiminen, mukaanlukien asiakkaan peittely, huoneen valaistus, eteeriset tuoksut ja niiden mahdollinen käyttö tilanteen mukaan sekä taustamusiikki. Pyritään kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja -Zen olotilaan pääsemiseen. Perehdytään myös hoidon rytmisyyteen ja hieronnan etenemiseen sekä ajankäytön hallintaan.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa alaan liittyvää koulutusta osallistuaksesi kursseille sillä nämä ovat erittäin hyviä lisäkoulutuksia kaikille. Kaikki meistä eivät välttämättä halua hoitaa ammatikseen, mutta voit hyödyntää näitä uusia oppeja muuten elämässäsi. Jos puolestasi olet alla toimiva henkilö, tämä lisää itsevarmuutta työskentelyysi sekä saat uusia tekniikoita hoitotyöhösi.

Ota kurssille mukaan rennot vaatteet ja iloinen mieli!
Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua!
Kurssit järjestetään EANA centeri liiketilassa osoitteessa Aleksanterinkatu 24B 15140 Lahti Ilmoittatuminen ja lisätiedot sähköpostilla wahida.akreyi@hotmail.com tai puhelimitse p. 0405436484 myös tekstiviestit. Kurssien hintaan (sis.alv 24%) kuuluu välipala sekä kahvi /tee sekä hierontakurssista saa diplomin.

Kurssimaksun voit suorittaa paikanpäällä, vaihtoehdot käteinen tai kortti.

Meikkauskurssi 2-4 henkilöä

Hinta 55€/hlö Kesto 2h